[CES] Thermaltake introduceert Toughpower PF1 Platinum-voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, een toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en liefhebbersgeheugenoplossingen, is verheugd nieuwe modellen te introduceren in de geliefde Toughpower PF1-serie – de Toughpower PF1 1050W/1200W TT Premium Editie, op de 2022 Thermaltake EXPO januari virtuele tentoonstelling.

De Toughpower PF1 1050W/1200W levert 80 PLUS Platinum-gecertificeerde efficiëntie en verbetert de koelprestaties door een 120 mm hoge statische drukventilator te hebben die kan presteren bij een maximale werksnelheid tot 2500 RPM. De tweede generatie hydraulische lagers, uitzonderlijke ventilatorbladen en het anti-vibratie montagesysteem van de ventilator helpen ook om uitstekende koelprestaties te bieden.

Deze volledig modulaire serie is uitgerust met Smart Zero Fan om ongewenste ruis te minimaliseren, een ontwerp met een lage rimpelruis van 30 mV om elektriciteitsverspilling te verminderen, en 100% in Japan gemaakte condensatoren om de betrouwbaarheid te garanderen. De PSU-spanningsregeling is ingesteld op niet meer dan plus of min 2 procent voor grote rails om hogere normen te leveren dan de specificaties van Intel.

Er is nog een verdienste van de Toughpower PF1-serie om te benadrukken: het compacte formaat voor ATX PSU, 150 mm (B) x 86 mm (H) x 140 mm (D), biedt een eenvoudige installatie en voldoende ruimte voor kabelbeheer. Voor degenen die op zoek zijn naar een hoog wattage en een hoogwaardige PSU in een compact formaat, kijk eens naar de Toughpower PF1 1050W/1200W Platinum-serie!

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
De Toughpower PF1 1050W/1200W – TT Premium Edition zijn vanaf het tweede kwartaal van dit jaar verkrijgbaar.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.