[CES] Thermaltake introduceert vierkante ‘The Tower 500’-behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, een toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en geheugenoplossingen voor liefhebbers, is verheugd om The Tower 500 Chassis Black and Snow Editions, de eerste mid-tower-vormfactor in The Tower-serie, op de 2022 Thermaltake EXPO uit te brengen.

De Tower 500, die het bekende verticaal ontworpen uiterlijk heeft geërfd dat geliefd is bij gebruikers, wordt geleverd in de afmetingen (H)608 x (B)388 x (D)388 mm, wat groter is dan het chassis van de Tower 100 Mini-Tower, maar kleiner dan het Tower 900 Supper-Tower-chassis. Net als andere modellen uit de The Tower-serie, biedt The Tower 500 een panoramisch uitzicht door drie 4 mm-vensters van gehard glas aan de voorkant, linker- en rechterkant.

Dit chassis van gemiddelde grootte heeft een uitstekende hardware-uitbreidbaarheid die geschikt is voor een E-ATX (12” x 13”) moederbord, tot acht 3,5” HDD’s, een 355 mm lange drievoudige-slot VGA-kaarten; terwijl het een breed scala aan mogelijkheden biedt bij het selecteren van koelcomponenten, waaronder een 275 mm hoge CPU-koeler en maximaal acht 120 mm of zes 140 mm ventilatoren. Afgezien daarvan passen zowel AIO-koelonderdelen als DIY-koelconfiguraties, aangezien de binnencapaciteit gebruikers in staat stelt een radiator van 280 mm aan de bovenkant en 240 mm aan de onderkant te plaatsen. Het is ook gemakkelijker voor gebruikers om erachter te komen hoe de buizen met een waterblok en radiatoren aan dezelfde kant van het chassis moeten worden geleid, dankzij het ruime interieurontwerp. Al uw krachtige en prachtige componenten worden goed gepresenteerd door middel van het panoramische uitzicht.

Het Tower 500 Mid-Tower-chassis zal naar verwachting beschikbaar zijn voor aankoop in het tweede kwartaal van 2022. Voor alle pc-enthousiastelingen, vooral degenen die van The Tower-productlijn houden, blijf op de hoogte van de eerste Mid-Tower van de serie!Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.