[CES] Thermaltake onthult Divider-behuizing met LCD-scherm in front-panel


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, een toonaangevend pc-doe-het-zelf-premiummerk voor behuizingen, koeling, gaming-randapparatuur en geheugenoplossingen voor enthousiaste liefhebbers, is verheugd om de Divider 550 TG Ultra te onthullen, het eerste Thermaltake-chassis met een lcd-scherm waarmee gebruikers pc-realtime-informatie kunnen volgen en aangepaste weergave kunnen weergeven GIF of afbeeldingen, op de 2022 Thermaltake EXPO januari virtuele tentoonstelling.

Als eerste behuizing met een LCD-scherm in de Thermaltake-collectie, is de Divider 550 TG Ultra een ATX mid-tower-chassis met een 3,9-inch LCD-scherm aan de bovenkant van het voorpaneel, en biedt een nieuwe manier om de prestaties van uw pc op het tegelijkertijd je eigen persoonlijkheid laten zien. De Divider 550 TG Ultra is gericht op zowel functie als uiterlijk en biedt een kristalhelder zicht door een zijpaneel van gehard glas aan de linkerkant, waardoor gebruikers alle componenten van hun build volledig kunnen weergeven en bewonderen; aan de rechterkant behoudt het de unieke kenmerken van de Divider-serie met een speciaal symmetrisch driehoekig zijpaneelontwerp, en zorgt het voor een betere thermische afzuiging door de kleine gaatjes in het zijpaneel.

De Divider 550 TG Ultra ondersteunt de nieuwste pc-componenten en de beste hardware-ondersteuning, en geeft meer flexibiliteit bij het rangschikken van componenten. Gebruikers kunnen kiezen of ze hun GPU verticaal of horizontaal willen plaatsen zonder dat er extra onderdelen nodig zijn, en ervoor kiezen om radiatoren op verschillende locaties te monteren. Daarnaast zijn er drie vooraf geïnstalleerde 120 mm ARGB-ventilatoren, die kunnen worden gesynchroniseerd met ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync en ASRock Polychrome. Anders dan dat, stelt de Divider 550 TG Ultra gebruikers in staat om zowel de pc-informatie voor de realtime monitoring als aangepaste GIF’s of afbeeldingen via het LCD-scherm waar te nemen. Met de Thermaltake TT RGB PLUS 2.0-software is er meer ruimte om de eigen stijl te laten zien door aangepaste lichteffecten in te stellen en persoonlijke GIF’s en favoriete foto’s te uploaden. Het wordt ook aanbevolen om te matchen met Thermaltake-koelproducten zoals Floe RC Ultra 240/360 Memory en CPU All-in-One Liquid Cooler, of TOUGHLIQUID Ultra 240/360 CPU All-in-One Liquid Cooler, op deze manier, aangepaste GIF’s kan door LCD-schermen vliegen om een ​​extra verbluffende visualisatie te bereiken.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.