CHERRY introduceert de MX2A schakelaar


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cherry

CHERRY MX introduceert trots de MX2A, een aanzienlijk verbeterde full-size schakelaar. Deze evolutie belichaamt CHERRY’s toewijding aan innovatie, Duitse techniek en kwaliteit. De CHERRY XTRFY K5V2, uitgerust met MX2A-schakelaars, combineert Zweeds design met nieuwe schakeltechnologie voor superieure prestaties.

De MX2A staat voor een revolutionaire upgrade van mechanische schakeltechnologie. Soepelere activering, verbeterde akoestiek en een levensduur van 100 miljoen activeringen worden beloofd. Variaties zoals MX Red, Brown, Black, Speed Silver en Silent Red zijn beschikbaar, terwijl MX Blue zijn kenmerkende klik behoudt.

MX2A’s Hyperglide-technologie biedt soepelere activering door fabrieks-smering en een nieuwe contactdome-vorm. Innovatief veerontwerp vermindert slijtage en geluid. MX2A’s verbeterde stuurmechanisme garandeert soepelere activering.

De MX2A belooft nauwkeurigheid met het Gold Crosspoint Contact System en een debounce-tijd van minder dan 1 milliseconde.

De CHERRY XTRFY K5V2, het eerste toetsenbord met MX2A, is aanpasbaar en bevat geavanceerde technologieën zoals super-scan en RGB-verlichting.

De CHERRY MX2A is beschikbaar voor B2B-orders en later voor individuele klanten. De K5V2 wordt verwacht later dit jaar beschikbaar te zijn. Beide zijn het resultaat van CHERRY’s streven naar perfectie, waardoor nieuwe standaarden worden gezet voor mechanische schakelervaringen.Bronnen: CHERRY

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?