Cherry kondigt een toetsenbord aan met de nieuwste MX2A schakelaars


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CHERRY

CHERRY heeft vandaag de KC 200 MX aangekondigd, het eerste toetsenbord met de recent gelanceerde MX2A-mechanische schakelaars. Dit betrouwbare en minimalistische mechanische toetsenbord biedt een waardegedreven prijs, ideaal voor gebruikers die een hoogwaardige typervaring zonder overbodige toeters en bellen waarderen. Met een modern ontwerp, een geanodiseerde metalen plaat en compacte afmetingen past de KC 200 MX goed op elk bureau en is nu verkrijgbaar op Amazon voor $89,99.

De MX2A-schakelaars, voor het eerst toegepast in de KC 200 MX, vertegenwoordigen een upgrade van de MX-switchlijn met premium smeermiddel, geluidsverminderende veren en ongeëvenaarde nauwkeurigheid dankzij het Gold Crosspoint Contact System. Deze Duitse gouden standaard schakelaars, samen met anti-ghosting en N-key rollover functies, bieden een vertragingsvrije ervaring met maximale precisie, ideaal voor zowel kantoorgebruik als gaming.

Het toetsenbord, verkrijgbaar in zwart/brons en wit/zilver, biedt verschillende MX2A-schakelaarvarianten, waaronder SILENT RED en BROWN, zodat gebruikers een schakelaar kunnen kiezen die past bij hun voorkeuren. Met functies zoals volumeregelingstoetsen, aanpasbare functietoetsen via CHERRY KEYS-software en ingebouwde status-LED’s voor Caps, Scroll en Num Locks, is de KC 200 MX een veelzijdige toevoeging aan elk kantoor. Duurzaamheid wordt verzekerd door een strak geanodiseerd metalen plaatje, slipvaste voetjes en laser-geëtste, slijtvaste ABS-toetsen, waardoor het toetsenbord een betrouwbare aanwinst is voor jarenlang gebruik.Bronnen: CHERRY

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?