Review: Cherry Stream 3.0
Productpagina @ Cherry


Onlangs maakte ik al een uitstapje van mechanische toetsenborden (mijn favoriete soort ramplank) naar een budget game bord review. Vandaag maken we wederom een sprong opzij, we gaan namelijk kijken naar een (betaalbaar) toetsenbordje voor intensief kantoor- of thuisgebruik: De Cherry Stream 3.0.

Cherry zelf noemt deze een ‘robuust toetsenbord voor intensief kantoorgebruik’ en legt daarbij de focus op bouwkwaliteit, stilte, en het feit dat dit bord in vele indelingen geleverd wordt inclusief de T2 / DIN 2137 indeling waarbij alle speciale karakters in officiële talen (die gebruik maken van Latijnse letters) vlot kunnen worden ingevoerd. Zeer handig voor vertalers en dergelijke, al hoop ik dat jullie mij vergeven dat ik zelf toch echt met de meer gangbare “US International” layout aan de slag ga. Hoe dan ook: zoek je een andere layout, de kans is groot dat Cherry dit bordje in die layout maakt.

De Cherry Stream 3.0 is in twee kleuren leverbaar en verkrijgbaar vanaf een eurotje of 23-24, al mag je normaliter rekening houden met 30 euro afhankelijk van je voorkeur en shopkeuze. In deze review komen zowel de witte als zwarte variant aan bod.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.