Cisco en Bang & Olufsen hebben nieuwe draadloze oordopjes onthuld


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cisco

Cisco en Bang & Olufsen hebben gezamenlijk nieuwe volledig draadloze oordopjes onthuld, ontworpen met professionele functionaliteit voor mensen onderweg. Deze aankondiging bouwt voort op hun bestaande partnerschap en richt zich op het bieden van hoogwaardige audio-ervaringen, zowel thuis als op het werk. De Bang & Olufsen Cisco 950 oordopjes combineren een luxe uitstraling en eersteklas geluid met geavanceerde beveiliging en beheersfuncties.

De samenwerking tussen Cisco en Bang & Olufsen speelt in op de groeiende vraag naar multifunctionele apparaten die naadloos passen bij de levensstijl van mensen, zowel op het werk als in hun vrije tijd. In een tijd waarin hybride werken flexibiliteit biedt in de manier en locatie waarop mensen werken, bieden de Bang & Olufsen Cisco 950 oordopjes helder geluid voor vlekkeloze samenwerking in elke omgeving. Bovendien kunnen IT-beheerders deze oordopjes volledig beheren via het Cisco Control Hub-platform, wat zorgt voor meer zichtbaarheid en controle over alle samenwerkingsapparaten en randapparatuur.

De oordopjes bieden uitgebreide connectiviteit en functies, waaronder een lange batterijduur, hoogwaardig geluid, ruisonderdrukking, spraakmeldingen en Bluetooth 5.2 voor snelle koppeling. Ze zijn geoptimaliseerd voor Webex en werken naadloos samen met andere Cisco-samenwerkingsapparaten, waardoor ze ideaal zijn voor hybride werkers. De oordopjes zijn ook geschikt voor zowel Android- als iOS-apparaten zonder verlies van geluidskwaliteit. Ze bieden een op maat gemaakte pasvorm met diverse tips voor comfort.

De Bang & Olufsen Cisco 950 is beschikbaar voor bestelling vanaf november en belooft uitzonderlijke audiokwaliteit in een stijlvolle verpakking voor professionals.Bronnen: Cisco, Bang & Olufsen

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?