Review: Club3D Monitor Madness
Landing page Sensevision @ Club3D


Bij gebrek aan een betere titel, of aan geduld gezien lunchtijd inmiddels nabij is. Terwijl ik voor een Intel NUC een goede oplossing zocht om extra schermen aan te sluiten, NUCs hebben tenslotte maar één DP en één HDMI out (althans, mijne), kwam ik in contact met Club 3D. “Club 3D? Van de videokaarten?” hoor ik je denken. Jawel, die Club 3D, bekend van producten zoals deze:


Met speciaal uitgezochte blokjes uit de speeldoos van de kleine.

Club3D was vervolgens zo vriendelijk wat van hun assortiment te laten zien. Niet alleen om mijn urgente issue met de NUC te verhelpen (Zoals iedereen weet staat het kunnen aansturen van drie beeldschermen ergens naast ‘ademen’ en ‘eten’ in ‘Maslow’s hierarchy of needs’), maar ook om een kijkje te nemen naar wat er nog meer mogelijk is op het gebied van externe aansluitingen. Ik was er nog niet mee bekend, ondanks dat ik ze op meerdere momenten in het verleden goed had kunnen gebruiken. Genoeg reden om er een keer wat aandacht aan te besteden aan deze Sensevision reeks, de benaming die ze voor alle deze accessoires gebruiken, want er zullen vast medegebruikers zijn die deze producten goed kunnen gebruiken.

We gaan een kijkje nemen naar de MST-Hubs, een USB Graphics card, en een uitgebreider docking station.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.