Vandaag was de dag van de uitslag van de Cooler Master / MSI / Hardware.info Casemod competitie. Oftewel, een mooi moment om weer eens af te reizen naar Eindhoven (Serieus jongens, kom eens gezellig in de randstad zitten), waar het net als vorig bezoekje eigenlijk veel te lekker weer was om binnen te zitten.

Maar goed, er zou genoeg mooie hardware zijn om ons toch binnen te houden. Ruim vier maanden lang werkten maar liefst negen teams namelijk aan hun casemod voor deze competitie. Het thema was “ECO”, waarbij de verdere invulling daarvan aan de modders zelf over werd gelaten. Wel stonden een aantal producten van de hoofdsponsors aan de basis, namelijk: De Cooler Master HAF Stacker 935, de Cooler Master Seidon 120 V2, de Cooler Master B600 v2, en de MSI H97M Eco.

Uiteraard zit er een gigantische hoeveelheid werk in al deze mods, dus voor alle buildlogs en statusupdates kijk zeker even op het forum van Hardware.info. Omdat alle casemodders daar uitvoerig verslag hebben gedaan van hun werk zal ik dat niet allemaal herhalen, maar neem zeker even een kijkje, het is het lezen waard.

Vandaag was echter de uitslag, dus springen wij op eigenlijk ongepast luie wijze direct naar de conclusie van dit event!


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.