COMPUTEX: ASUS introduceert een reeks nieuwe monitoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS heeft op Computex 2024 een innovatieve reeks nieuwe monitoren geïntroduceerd. Deze omvatten de ProArt Display 5K en 8K voor professionals, flexibele ZenScreen-schermen en welzijnsgerichte ASUS VU-displays, ontworpen voor professionele contentcreatie, hybride werk, entertainment en welzijn.

De ASUS ProArt Display 5K PA27JCV is een 27-inch monitor met een resolutie van 5120 x 2880 en hoge PPI voor uitzonderlijke helderheid en kleurnauwkeurigheid. Met een breed kleurengamma van 99% DCI-P3 en 100% sRGB, en ASUS LuxPixel-technologie, biedt het scherpe details en een comfortabele kijkervaring. De monitor beschikt over uitgebreide connectiviteitsopties en ergonomische ontwerpaanpassingen.

De ProArt Display 8K PA32KCX, ’s werelds eerste 8K mini-LED professionele monitor, heeft een 32-inch scherm met een resolutie van 7680 x 4320 en een Delta E-waarde onder één voor ongeëvenaarde kleurnauwkeurigheid. Het ondersteunt meerdere HDR-formaten en heeft een ingebouwde motorische flip-colorimeter voor zelfkalibratie.

De ZenScreen Duo OLED MQ149CD is een draagbare 14-inch monitor met een dubbele OLED-display die kan uitvouwen tot 21 inch. Het heeft een 360° opvouwbare scharnier en veelzijdige connectiviteitsopties, ideaal voor productiviteit onderweg.

De ZenScreen Smart MS27UC is een 27-inch UHD IPS-monitor en de eerste Google TV slimme monitor van ASUS. Het biedt entertainment zonder pc, ondersteunt draadloze weergave, en heeft ingebouwde Harman Kardon-luidsprekers en uitgebreide connectiviteitsopties.

De ASUS VU-displays, waaronder de VU249HFI-W, VU279HFI-W en VU34WCIP-W, zijn ontworpen voor welzijn en duurzaamheid. Ze hebben functies zoals een verversingssnelheid van 100 Hz, brede kijkhoeken en geïntegreerde nano-ion technologie voor verbeterde luchtkwaliteit. ASUS streeft naar milieuvriendelijke productiemethoden en verpakkingen.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?