COMPUTEX: ASUS kondigt de nieuwe Strix Scope II 96 Wireless aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag de Strix Scope II 96 Wireless gaming-toetsenbord aangekondigd. Dit compacte toetsenbord behoudt alle functie- en cijfertoetsen van een standaard 100% toetsenbord, maar in een ruimtebesparend ontwerp met een indeling van 96%. Gamers kunnen de Strix Scope II 96 Wireless draadloos verbinden met maximaal drie apparaten via Bluetooth of gebruikmaken van RF 2.4 GHz met ROG SpeedNova draadloze technologie en de Omni Receiver.

Het toetsenbord heeft voorgeoliede, hot-swappable ROG NX Snow mechanische switches voor snelle en verfijnde toetsaanslagen, terwijl ingebouwd geluiddempend schuim en een schakeldempingspad pinggeluiden en echo’s absorberen voor een betere akoestiek.

Het typgevoel is uitzonderlijk dankzij voorgeoliede, lage-wrijving toetsenbordstabilisatoren die soepele en stabiele toetsaanslagen mogelijk maken. De schakelaars zijn voorzien van duurzame ROG PBT doubleshot-toetsen of UV-gecoate ABS-toetsen voor een premium gevoel en weerstand tegen glans.

Naast de Strix Scope II 96 Wireless zullen binnenkort ook de Strix Scope II en Strix Scope II RX gaming-toetsenborden in full-size formaat beschikbaar zijn.

ROG SpeedNova draadloze technologie biedt meer dan 1.500 uur stabiele, vertragingsvrije gameplay in de 2.4 GHz RF-modus (met RGB en OLED uit). Met de ROG Omni Receiver kunnen meerdere draadloze verbindingen worden gemaakt met compatibele apparaten via één USB-dongle, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Het toetsenbord is ook te gebruiken tijdens het opladen doormiddel van de USB-kabel te gebruiken.Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?