Avexir zal een echte componenten liefhebber zijn (of haar, ze bestaan echt!) hart sneller doen kloppen, maar de gemiddelde medemens vermoedelijk juist heel weinig zeggen. Ze maken namelijk fancy schmancy (#swag? Of doe ik dat nu weer verkeerd) werkgeheugenmodules, iets wat niet voor iedereen weggelegd is. Tegenwoordig maken ze ook SATA en PCI-E SSD’s, wederom met flink gepimpte behuizingen. Helaas geen tijd gehad voor een meeting of tour bij Avexir, dus ik weet het fijne niet van hun aankondigingen. Echter hun Computex stand was dusdanig volgestopt met toffe builds dat ik toch wat foto’tjes wil delen. Geen toelichting dit keer, maar gewoon lekker eye-candy om naar te gapen.
Dit was overigens maar een klein deel van wat ze hadden staan, echt onvoorstelbaar. Avexir is overigens ‘gewoon’ in Nederland/Europa te koop, onder andere via CaseKing.de. Het mag verder vanzelfsprekend zijn welke van de bovenstaande builds mijn persoonlijke favoriet was. #HelloKittyPowerrrr

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.