Cooler Master’s brede collectie aan CPU-Luchtkoelers.


Dit artikel is gebaseerd op Cooler Master Computex

Cooler Master heeft op Computex een heleboel laten zien. In dit bericht laten we een aantal CPU-luchtkoelers zien.

MASTERAIR MA824 STEALTH


De MASTERAIR MA824 STEALTH is de eerste op de lijst. Deze geavanceerde koeler maakt gebruik van innovatieve technologieën, zoals acht supergeleidende composietwarmtebuizen met variabele dikte en groeven, voor een efficiënte warmteafvoer zonder concessies te doen aan de prestaties.

Het herontworpen dubbele torendesign optimaliseert het oppervlaktegebied met aangepaste vin dikte en warmtepijpruimte, waardoor de koeler zelfs tijdens intensieve taken je computer koel houdt.

De MASTERAIR MA824 STEALTH is ook uitgerust met een unieke ventilatorconfiguratie van dubbele Mobius 120-ventilatoren en aangepaste 135mm-ventilatoren, waardoor de ruimte-efficiëntie wordt vergroot.

Het strakke ontwerp met de kenmerkende Stealth Series aluminium zwarte bovenkant voegt een elegante uitstraling toe aan je systeem.

Of je nu een gamer bent of professioneel werk uitvoert, de MASTERAIR MA824 STEALTH biedt superieure warmteafvoer en esthetische aantrekkingskracht voor moderne systemen.

MASTERAIR 412 STRATOS


De MASTERAIR 412 STRATOS is een koeler die uitblinkt in optimale prestaties. Met vier supergeleidende composietwarmtebuizen met variabele dikte en groeven zorgt deze koeler voor uitstekende warmteoverdracht.

Wat de MASTERAIR 412 STRATOS echt bijzonder maakt, is de Mobius 120P ARGB-ventilator. Deze ventilator biedt niet alleen uitstekende koeling, maar zorgt ook voor een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Dit betekent dat je kunt genieten van optimale koeling zonder concessies te doen aan de prestaties.

Met een enkel torendesign is de MASTERAIR 412 STRATOS compatibel met een breed scala aan systemen. Bovendien biedt het voldoende ruimte voor hogere RAM-modules, waardoor je kunt profiteren van krachtige geheugenconfiguraties zonder beperkingen.

Om de koeler volledig naar wens aan te passen, heeft Cooler Master de MasterControl-software ontwikkeld. Met deze software kun je de ventilatorinstellingen en lichteffecten naar eigen voorkeur aanpassen, controleren en bewaken. Hiermee heb je volledige controle over de koeling en visuele effecten van je systeem.

MASTERAIR TD5


MASTERAIR TD5 is een geavanceerde koeler die uitblinkt in warmteafvoer. Met vijf supergeleidende composietwarmtebuizen en een compact top-down ontwerp, biedt deze koeler zowel uitstekende prestaties als compatibiliteit met diverse systemen.

Het slanke Mobius-ontwerp zorgt voor maximale koeling in beperkte ruimtes, terwijl het volledig zwarte ontwerp een strakke en elegante uitstraling toevoegt.

MASTERAIR 612 STRATOS


en tot slot de krachtige MASTERAIR 612 STRATOS, de grote broer van de MASTERAIR 412 STRATOS.

Deze koeler maakt gebruik van zes supergeleidende composietwarmtebuizen voor een uitstekende warmteoverdracht.

De dubbele Mobius 120P ARGB-ventilatoren zorgen voor optimale koelprestaties en ruimte-efficiëntie. Met een enkel torendesign is de koeler compatibel met diverse componenten en biedt voldoende ruimte voor hogere RAM-modules.

Je kunt de ventilatorinstellingen en lichteffecten aanpassen en controleren met de MasterControl-software. Kortom, de MASTERAIR 612 STRATOS biedt krachtige koeling, compatibiliteit en aanpasbaarheid voor veeleisende gebruikers.Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?