COMPUTEX: CORSAIR introduceert Custom Lab waar je je eigen uitrusting kan samenstellen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR introduceert CORSAIR Custom Lab, een innovatieve configurator waarmee gamers hun uitrusting kunnen personaliseren. CORSAIR Custom Lab is een one-stop-shop voor speciaal ontworpen producten, waarbij gebruikers hun passie en persoonlijkheid in hun setup kunnen verwerken. Of je nu kleine details aanpast, zoals het kleuren van muisknoppen, of kiest uit verschillende designmotieven, CORSAIR Custom Lab stelt je in staat om een unieke gaming setup te creëren die je persoonlijke stijl weerspiegelt.

CORSAIR begrijpt dat gamers randapparatuur willen die zowel aan hun hoge verwachtingen als aan hun stijl voldoet. Met de mogelijkheden van CORSAIR Custom Lab kunnen gebruikers een setup ontwerpen die perfect aansluit bij hun identiteit.

CORSAIR Custom Lab biedt diverse personalisatieopties met de vertrouwde kwaliteit en prestaties van CORSAIR-producten. Van kleurrijke muizen tot op maat gemaakte toetsenborden, alle creaties zijn gebouwd om intensief gamen te weerstaan en behouden hun unieke uitstraling. Zodra je je uitrusting hebt gepersonaliseerd, zorgt CORSAIR Custom Lab voor een snelle samenstelling en verzending van je bestelling.

Het platform is nu beschikbaar op de CORSAIR Verenigde Staten Webstore. Je kunt beginnen met het personaliseren van een M75 WIRELESS muis, een K65 PLUS WIRELESS toetsenbord en een MM300 muismat. Meer producten zullen binnenkort beschikbaar zijn. Alle producten van CORSAIR Custom Lab worden geleverd met een garantie van twee jaar en ondersteund door het wereldwijde klantenservice- en technische ondersteuningsnetwerk van CORSAIR.Bronnen: CORSAIR

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?