Corsair lanceert nieuwe ICUE link smart componenten


Dit artikel is gebaseerd op persbericht van Corsair

Corsair is natuurlijk ook aanwezig op Computex en heeft de ICUE LINK Smart Component Ecosystem geïntroduceerd. Met ICUE LINK kunnen zowel ervaren pc-bouwers als beginners sneller en eenvoudiger een pc bouwen.

Dankzij gepatenteerde single-cable technologie kan de bouw- en installatietijd van een nieuwe pc tot wel 50% worden verkort, terwijl het kabelbeheer wordt verminderd.

iCUE LINK maakt gebruik van een systeem hub en ingebouwde microcontrollers in de componenten, wat resulteert in verbeterde systeem intelligentie en functies zoals speciale RGB-verlichting modi en individuele ventilator respons curves.

Het ecosysteem omvat een breed scala aan producten, zoals ventilatoren, AIO-koelers en aangepaste koelcomponenten, die gemakkelijk met elkaar kunnen worden verbonden met behulp van enkele kabels. Deze producten zijn natuurlijk beschikbaar in een witte en een zwarte uitvoering.

De eerste ICUE LINK-producten worden in juni 2023 gelanceerd, met verdere uitbreidingen gepland in de toekomst. De beschikbaarheid en prijzen kunnen worden geraadpleegd via de CORSAIR-website of bij lokale verkopers.Bronnen:Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?