COMPUTEX: CORSAIR onthult een breed scala aan nieuwe producten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR heeft afgelopen week een breed scala aan ambitieuze en prestatiegerichte producten onthuld op Computex 2024. Deze presentatie bevat krachtige nieuwe koeloplossingen, geüpdatete voedingen en veelzijdige pc-behuizingen die zowel nieuwe als ervaren bouwers zullen aanspreken.

De nieuwe collectie ventilatoren van CORSAIR voegt zowel flair als functionaliteit toe aan op maat gemaakte pc’s. De LX RGB- en RX MAX-serie ventilatoren zijn onderdeel van het revolutionaire iCUE LINK-ecosysteem, dat het bouwproces vereenvoudigt en versnelt. De LX RGB-ventilatoren bieden dubbele RGB-lichtlussen voor zowel koeling als een visueel spektakel. Voor prestatie-enthousiastelingen bieden de 30mm dikke RX MAX-ventilatoren verbeterde luchtstroom en stille werking, beschikbaar in RGB- en niet-RGB-varianten.

De nieuwe RS-serie ventilatoren, beschikbaar in een ARGB-variant, bieden directe moederbordbesturing via eenvoudige doorgekoppelde PWM-connectoren.

De iCUE LINK TITAN Series CPU-koelers maken gebruik van de geavanceerde FlowDrive-koelmotor, aangedreven door een driefase motor en een nauwkeurig ontworpen koudplaatoppervlak om maximaal contact met de CPU te garanderen. RX RGB-ventilatoren zorgen voor warmteafvoer, terwijl een RGB-pompdop de opvallende look compleet maakt. Nieuwe CapSwap-modules, waaronder de Groove- en VRM Fan-modules, verbeteren de esthetiek en functionaliteit van de koelers verder.

De XENEON 34WQHD240-C, een 34-inch gebogen QD-OLED gaming monitor, biedt een 0.03 milliseconde GtG responstijd, 240-hertz verversingssnelheid en VESA gecertificeerde DisplayHDR TrueBlack 400 technologie voor levendige beelden.

De CORSAIR ONE i500 pc combineert een NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 GPU en Intel® Core™ i9-14900K CPU, beide vloeistofgekoeld, en biedt AI-klaar prestaties en bekroonde CORSAIR-componenten voor contentmakers, professionals en gamers. De stijlen Wood Dark en Wood Bright zijn nu beschikbaar, met Metal Dark binnenkort.

De bekroonde SF-serie small form-factor voedingen sluit zich aan bij de ATX 3.1-compatibele CORSAIR-voedingen. Deze voedingen leveren 80 PLUS Platinum-gecertificeerde stroom tot 1000W en beschikken over Type 5 Micro-Fit connectoren voor betere kabelbeheer en casecompatibiliteit.

De 3500X en 9000D RGB AIRFLOW behuizingen bieden veelzijdige opties voor zowel gamingmachines als professionele werkstations. De 3500X heeft een doorlopend gehard glazen ontwerp en ondersteunt grote GPU’s en EATX-moederborden. De 9000D RGB AIRFLOW is een super-tower behuizing met het gepatenteerde InfiniRail™-systeem en de iCUE LINK System Hub voor gestroomlijnde aansluitingen.

CORSAIR blijft met deze innovaties enthousiastelingen op elk niveau versterken, door prestaties te combineren met ongeëvenaarde aanpassingsmogelijkheden. De CORSAIR ONE i500 is nu beschikbaar, terwijl de andere producten later in 2024 zullen worden gelanceerd.Bronnen: CORSAIR

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?