COMPUTEX: Corsair onthult een cockpit voor Simracing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR onthulde op de Computex van dit jaar zijn nieuwste innovatie voor de simracegemeenschap: een veelzijdige cockpit die 30 jaar aan gaming- en engineeringervaring combineert. Deze cockpit belooft een nieuw niveau van kwaliteit en functies voor zowel doorgewinterde simracefans als nieuwkomers. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om de zitpositie eenvoudig aan te passen van een semi-liggende open wielstijl tot een rechtopstaande GT-stijl, geschikt voor verschillende racetypes.

Het robuuste stalen frame is ontworpen om de intensiteit van high-octane racen te weerstaan, zelfs met krachtige wielbases en pedaalsets. Dit minimaliseert flexibiliteit en maximaliseert stabiliteit voor een meeslepende race-ervaring. De duurzame constructie en zorgvuldige vormgeving benadrukken CORSAIR’s toewijding aan kwaliteit en prestaties in de wereld van simracing.Bronnen: CORSAIR

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?