Corsair verbeterd zijn ICUE Software


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

Corsair heeft vandaag belangrijke verbeteringen geïntroduceerd voor zijn CORSAIR iCUE-software, waardoor het voor gebruikers eenvoudiger wordt om iCUE te downloaden en direct aanpassingen te maken en hun systemen te bedienen. Met een kleinere installatieprogramma en een efficiëntere bestandsgrootte voor de meeste gebruikers is iCUE nu toegankelijker, terwijl het net zo krachtig blijft als altijd.

Bovendien wordt de iCUE-software nu volledig ondersteund op Elgato Stream Deck-apparaten via een verbeterde speciale plug-in. Met meer toegankelijke iCUE-instellingen op Stream Deck dan ooit tevoren – weergegeven met stijlvolle nieuwe pictogrammen – heb je de meest geavanceerde iCUE-besturing binnen handbereik.

Bij het installeren van de nieuwe iCUE worden zowel de installatiegrootte als de bestandsgrootte van iCUE aanzienlijk verminderd. De nieuwe modulaire architectuur herkent en bevat alleen de instellingen die je nodig hebt voor je aangesloten iCUE-compatibele apparaten, zodat je systeembronnen geoptimaliseerd worden.

Je kunt modules toevoegen zoals NVIDIA Broadcast, externe slimme verlichtingsbediening en RGB-game-integraties, of een meer gepersonaliseerde iCUE-interface creëren.

Voor fans van Elgato Stream Deck biedt de nieuwste CORSAIR iCUE-plug-in je naadloze controle over iCUE-instellingen vanaf je Stream Deck, Stream Deck Mobile-app of Stream Deck-functies op de macrotoetsen van je CORSAIR-toetsenbord. Met deze bijgewerkte plug-in kun je nu verlichtingsprofielen direct wijzigen, je pc-temperaturen en -statistieken bekijken, of CORSAIR-ventilatorsnelheden en koelvoorinstellingen aanpassen. Dempt je microfoon, pas EQ-instellingen en surround sound aan, en bedien NVIDIA Broadcast met slechts één druk op de knop.

Stream Deck-toetsen kunnen een breed scala aan pictogrammen weergeven om bij je configuratie te passen, of meer plezier beleven door elke toets te personaliseren met je eigen aangepaste afbeeldingen.Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?