GIGABYTE kondigt de nieuwe AERO 16 OLED laptop aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van GIGABYTE

GIGABYTE introduceert de nieuwe AERO 16 OLED, een 16-inch laptop met een verbluffend 4K+ OLED HDR-display en indrukwekkende specificaties. Het display biedt ongeëvenaarde beeldkwaliteit met dubbele kleurkalibratie en een Delta-E-waarde van minder dan 1. De laptop is voorzien van X-Rite Fabriekskalibratie en PANTONE Gevalideerde kleurnauwkeurigheid, waardoor kleuren nauwkeurig worden weergegeven. Daarnaast zorgt het TÜV Rheinland Eyesafe 2.0 en Low Blue Light gecertificeerde display voor oogbescherming tijdens langdurig gebruik.

De AERO 16 OLED wordt aangedreven door een 13e generatie Intel Core i9/i7 H-series processor en NVIDIA® GeForce RTX 40-serie laptop-GPU’s, wat zorgt voor snelle prestaties en vloeiende graphics. Met tot 4 TB PCIe 4.0 x4 SSD-opslag en maximaal 64 GB DDR5 RAM-geheugen is er voldoende ruimte voor opslag en multitasking.

De laptop beschikt over diverse connectiviteitsmogelijkheden, zoals Thunderbolt 4 Type-C, HDMI 2.1 en een mSD-kaartlezer. Het GIGABYTE Windforce-koelsysteem zorgt voor stille en efficiënte koeling, terwijl het lichaam van luchtvaartklasse aluminiumlegering duurzaamheid biedt bij een lichtgewicht ontwerp.

Voor creatieve professionals biedt de AERO 16 OLED een snelle mSD-kaartlezer met UHS-II-ondersteuning voor het uploaden van kunstwerken. Daarnaast heeft de laptop een groot glazen touchpad voor nauwkeurige bediening en een lange batterijduur.Bronnen: GIGABYTE

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?