COMPUTEX: MSI toont op zijn nieuwe Roamii WiFi 7 mesh-systeem


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI toont op COMPUTEX 2024 het Roamii WiFi 7 mesh-systeem, ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar WiFi 7-ondersteunde apparaten en AI-versnelde toepassingen. De Roamii-serie, met Qualcomm Immersive Home, biedt een ultrasnelle, gemakkelijk te beheren WiFi-netwerk met 24/7 beveiliging in huis. Met snelheden tot 21 Gbps dankzij extra brede kanalen van 320 MHz en geavanceerde functies zoals 4K-QAM en Multi-RU, zorgt het systeem voor naadloze internettoegang door het hele huis.

Qualcomm Technologies ondersteunt het Roamii-systeem en stelt een nieuwe standaard voor thuisconnectiviteit. MSI FortiSecu biedt 24/7 beveiliging aan alle verbonden apparaten en blokkeert automatisch verdacht verkeer, met meldingen naar de eigenaar. Ouderlijke controles helpen ouders om het internetgebruik van hun kinderen te beheren en ongepaste inhoud te filteren.

De combinatie van geavanceerde WiFi 7-technologie en robuuste beveiliging maakt de Roamii-serie ideaal voor huishoudens met groeiende behoeften aan connectiviteit en veiligheid. MSI en Qualcomm Technologies streven ernaar de grenzen van thuisnetwerktechnologie te verleggen en de smart home-ervaring te verbeteren. De Roamii-serie biedt uitzonderlijke prestaties en gemoedsrust voor gebruikers in hun hele huis.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?