COMPUTEX: NZXT onthult de nieuwe F-series behuizing ventilatoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT, heeft op Computex 2024 een nieuwe productlijn onthuld die de PC-bouwervaring voor gamers vereenvoudigt. Deze lijn omvat innovatieve producten zoals de F-Series RGB Core single-frame fans.

De F-Series RGB Core single-frame fans, beschikbaar in de maten F240, F280 en F360, bieden een naadloos alles-in-één ontwerp dat meerdere high-performance ventilatoren combineert. Deze ventilatoren vereenvoudigen de installatie door het aantal kabels en schroeven te verminderen, wat zorgt voor een opgeruimd uiterlijk. De fans gebruiken een enkele 8-pins kabel voor zowel RGB- als PWM-aansluitingen, die beheerd kunnen worden via de nieuwe NZXT Control Hub (beschikbaar in Q3 2024 voor 49,99 Euro) of een 5V ARGB- en ventilatorpoort op een moederbord.

Belangrijke kenmerken van de RGB Core single-frame fans zijn onder andere een alles-in-één ontwerp, minimale bekabeling, ventilatorbladen die optimale luchtstroom en hoge statische druk bieden, individueel adresseerbare RGB-LED’s, fluïd dynamische lagers en rubberen anti-vibratiehoeken voor geluidsreductie. De fans zijn geprijsd op 44,99 Euro (F240), 49,99 Euro (F280), en 69,99 Euro (F360), beschikbaar vanaf juni 2024.

Daarnaast heeft NZXT ook hun F-Series Quiet Airflow en Static Pressure ventilatoren opnieuw ontworpen voor verbeterde prestaties. Quiet Airflow Fans zorgen voor krachtige, geluidsarme koeling, terwijl Static Pressure Fans lucht door nauwe ruimtes zoals radiatoren stuwen. Deze ventilatoren zijn geprijsd op 14,99 (F120Q/P) en16,99 (F140Q/P) en zijn beschikbaar vanaf juni 2024.Bronnen: NZXT

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?