COMPUTEX: NZXT onthult de vernieuwde H7 Flow en RGB behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT, introduceert een nieuwe productlijn die de pc-bouwervaring voor gamers vereenvoudigt. Tijdens Computex 2024 onthulde NZXT producten die hun inzet tonen om gamers te ondersteunen bij het eenvoudig verkrijgen van een gaming-pc. De nieuwe productlijn wordt aangevoerd door de vernieuwde NZXT H7 Flow behuizing,

De nieuwe H7 Flow behuizing behoudt zijn traditionele mid-tower vorm maar biedt een vernieuwd ontwerp geïnspireerd door dual-chamber kastontwerpen. Dit resulteert in een unieke lay-out die esthetiek en prestaties in balans houdt, terwijl het een smalle voetafdruk behoudt. De behuizing is ideaal voor bouwers die een modern design en krachtige koeling zoeken.

Belangrijke kenmerken van de H7 Flow zijn onder andere een herontworpen interieur met een verticaal georiënteerde PSU-layout, drie voorgeïnstalleerde 120mm ventilatoren voor directe koeling, ondersteuning voor grote radiatoren tot 420mm, hoogwaardige meshpanelen voor maximale luchtstroom en stof filtering, en gereedschapsloze toegang tot de panelen voor eenvoudig bouwen en upgraden. Een RGB-variant met een vooraf geïnstalleerde F360 RGB Core ventilator is ook beschikbaar.

De H7 Flow kost 139,99 Euro en de H7 Flow RGB kost 159,99 Euro beide beschikbaar vanaf juni 2024.Bronnen: NZXT

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?