COMPUTEX: NZXT onthult een aantal nieuwe voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT, heeft op Computex 2024 een nieuwe productlijn onthuld die de pc-bouwervaring voor gamers verbetert. Deze nieuwe producten benadrukken NZXT’s inzet om gamers op de eenvoudigste manier mogelijk aan een gaming-pc te helpen, of ze nu kiezen om zelf te bouwen, hun huidige systeem te upgraden of een vooraf gebouwde aangepaste gaming-pc te kopen.

De nieuwe C-Series Gold en Platinum voedingen, die klaar zijn voor next-generation GPU’s, bieden hoogwaardige, betrouwbare en efficiënte stroomoplossingen. Ze ondersteunen de ATX 3.1 en PCIe 5.1-standaarden en zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende componenten, wat zorgt voor toekomstbestendige prestaties.

De C-Series Gold ATX 3.1-voedingen, verkrijgbaar in 850W, 1000W en 1200W, hebben een herontworpen indeling die de luchtstroom optimaliseert en het geluid minimaliseert. Ze zijn beschikbaar in zowel zwart als wit, waardoor naadloze witte builds mogelijk zijn. De prijzen variëren van 149,99 Euro tot 199,99 Euro, afhankelijk van het model.

De C1500 Platinum biedt een stapje hoger met digitale voeding voor nauwkeurige spanningsregeling, hogere efficiëntie, lagere ruis en minder spoelgeluid. De 140mm magneetlevitatieventilator zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur. Met dubbele 12V-2×6-connectoren is deze voeding klaar voor de meest veeleisende next-gen GPU’s en kost 329,99 . Alle nieuwe voedingen zijn beschikbaar vanaf juni 2024.Bronnen: NZXT

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?