Cooler Master brengt MasterLiquid ML360 Sub-Zero uit


In samenwerking met Intel heeft Cooler Master een nieuwe AIO waterkoeler geïntroduceerd. Deze MasterLiquid ML360 Sub-Zero zal ongeveer 350 euro gaan kosten en komt eind november beschikbaar.

Door deze samenwerking tussen Intel en Cooler Master zou de nieuwe ML360 Sub-Zero als revolutionaire sub-ambient koeler gezien worden, waarmee de CPU hogere snelheden zal bereiken met een lager energieverbruik. Deze All-in-one bestaat uit een 360mm radiator met drie fans, een koelblok voor de CPU en een pomp.

Het waterblok beschikt over TEC (thermoelectric cooling) en zou volgens Cooler Master door middel van software en algoritmes de temperatuur van de CPU onder de omgevingstemperatuur kunnen krijgen in combinatie met condensatietechnieken.


Cooler Master geeft de MasterLiquid ML360 Sub-Zero een adviesprijs van €349,99, hij zal eind november beschikbaar komen.Bronnen:

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.