Review: Cooler Master Elite 110

Productpagina @ Coolermaster.com
Prijzen en levertijden @ Hardware.info
Prijzen en levertijden @ Tweakers.net


Cooler Master vereist inmiddels geen introductie meer; het merk heeft meer behuizingen op de markt gebracht dan ik kan tellen. Toch leek een echt compacte behuizing in het assortiment te ontbreken: In het (soort van) kubus segment hebben ze de HAF XB en HAF XB Evo, en in het “schoenendoos” formaat de Elite 120 en 130. De Elite 130 had ik begin dit jaar overigens al gereviewed, en daar ik best over te spreken.

De Elite 110 is duidelijk een broertje van de Elite 130, maar dan met een flink kleinere footprint. Ca 12 centimeter minder diep dan de 130, en mocht je nog denken dat dit een typische kubus behuizing is: De inhoud van deze Elite 110 is minder dan de helft van bijvoorbeeld de BitFenix Prodigy, en slechts ca een kwart van de inhoud van de HAF XB. Zeker geen typische kubus behuizing dus, maar een soort van mini-mini kubusje. Maar even de vergelijking van de CM website erbij pakken:


De Cooler Master Elite 110 is inmiddels goed leverbaar vanaf een prijs van ca 35 euro (Exclusief verzenden).

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.