Cooler Master heeft een nieuwe behuizing geïntroduceerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master heeft onlangs de Q300L V2 geïntroduceerd als een verbeterde opvolger van de oorspronkelijke MasterBox Q300L mATX-behuizing. Deze nieuwe behuizing is gericht op het maximaliseren van efficiëntie, thermische prestaties en esthetiek, en brengt diverse innovaties met zich mee om de mogelijkheden van het mATX-formaat te benutten zonder enige compromissen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Q300L V2 is de toevoeging van next-gen connectiviteit. Het I/O-paneel is uitgerust met een USB 3.2 Gen 2×2 Type C-poort, waarmee gebruikers profiteren van snelle gegevensoverdrachtssnelheden tot wel 20 GB/s. Ondanks zijn compacte afmetingen van slechts 370 mm x 370 mm biedt de behuizing voldoende ruimte om een standaard ATX-voeding te huisvesten, waardoor gebruikers flexibiliteit hebben bij het kiezen van hun voedingsbron.

Een geoptimaliseerd stoffilter met een nieuw ontworpen patroon zorgt voor een verbeterde luchtstroom en helpt het interieur van de pc schoon en koel te houden. Het kabelbeheer wordt vereenvoudigd door de 28 mm ruimte achter het moederbordplateau, waardoor het gemakkelijk wordt om kabels te verbergen en een nette build te behouden.

De behuizing biedt superieure thermische prestaties dankzij geperforeerde secties aan de voor-, boven- en onderkant, waardoor een efficiënte warmteafvoer wordt gegarandeerd. Bovendien kunnen gebruikers hun pc-build tentoonstellen met het 4 mm dikke geharde glazen zijpaneel, dat eenvoudig kan worden bevestigd met duimschroeven.



Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?