Cooler Master introduceert aluminium NVMe M.2 SSD-behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master heeft de Oracle Air geïntroduceerd, het eerste product van hun reeks opslagbehuizingen die zijn ontworpen om de moderne digitale ervaring aan te vullen. De Oracle Air is een elegante aluminium SSD-behuizing die gebruikmaakt van de nieuwste NVMe M.2-technologie om razendsnelle, moeiteloos schaalbare en draagbare opslagoplossingen te bieden voor zowel gameliefhebbers als digitale nomaden.

Betrouwbare gegevensopslag is essentieel voor het beschermen van onschatbare momenten, vooral voor mensen die de hele dag onderweg zijn terwijl ze innovatieve concepten ontdekken en artistieke creaties on-the-fly maken. De Oracle Air biedt stevige bescherming voor creatieve middelen tijdens het transport en zorgt ook voor snelle gegevensoverdracht om het meeste uit elk moment in een drukke levensstijl te halen. De behuizing is ontworpen voor moeiteloze integratie, zodat gebruikers eenvoudig kunnen schakelen tussen meerdere SSD’s of de opslagcapaciteit kunnen uitbreiden zonder schroeven of gereedschap te gebruiken. Met ingebouwde MOLLE-compatibiliteit kan de Oracle Air probleemloos worden bevestigd aan rugzakken en andere draagopties, zodat je voortgang altijd bij de hand blijft terwijl je de wereld verkent.

De Oracle Air pakt het voortdurende probleem van beperkte opslagruimte voor laptop-, mobiele en consolegebruikers vakkundig aan. Met zijn eenvoudig te upgraden en toekomstbestendige ontwerp geeft de Oracle Air gamers toegang tot een constant groeiende gamebibliotheek zonder de bank te verbreken op nieuwe apparaten of dure cloud-abonnementsservices. Met een aanzienlijk koellichaam en een buitenste beschermend schild, vergemakkelijkt de structuur van de Oracle Air een snelle warmteafvoer, waardoor stabiele prestaties behouden blijven, zelfs bij langdurig gebruik. Met gegevensoverdrachtsnelheden tot 1000 Mbps maakt de Oracle Air een einde aan vertragingen en prestatiedalingen, waardoor gebruikers zich kunnen concentreren op het veiligstellen van hun volgende topscore.

De binnenste kern van de Oracle Air beschikt over een groot koellichaam dat zorgt voor een zeer effectieve warmteverdeling en snelle koeling, zelfs bij langdurig gebruik. Een gestroomlijnde, beschermende buitenlaag zorgt voor maximale ventilatie terwijl de koele buitenkant van de Oracle Air behouden blijft. De behuizing van aluminiumlegering, compleet met ingebouwde thermische pads, verlaagt effectief de bedrijfstemperaturen, waardoor de SSD indrukwekkende overdrachtssnelheden behoudt en de levensduur verlengt.

De Oracle Air is vanaf deze maand verkrijgbaar met een adviesprijs van 60 euro.Bronnen: Cooler Master

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.