Cooler Master introduceert de Dyn X Cockpit en Racing Seat


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master heeft de introductie aangekondigd van de Dyn X, een revolutionair product voor virtuele autoracen en vliegsimulaties. Deze innovatie gaat verder dan een gewone simulator en opent de poort naar een geheel nieuwe wereld van avontuurlijke ervaringen.

De Dyn X Cockpit, de kern van het systeem, is ontworpen met fervente virtuele racers in gedachten. Met 14 aanpasbare rijposities, variërend van Formule tot Rally, biedt het veelzijdigheid en duurzaamheid door een robuuste stalen constructie. Het modulaire ontwerp maakt aanpassingen voor monitoren, schakelaars en bewegingssystemen mogelijk.

De Dyn X Racing Seat, een aanvulling op de cockpit, garandeert comfort en ondersteuning met zijn composiet glasvezelschaal en hoogwaardige synthetische suède leerafwerking. Verwisselbare kussenhoezen in verschillende kleuren personaliseren de omgeving. Het ergonomische ontwerp belooft langdurig comfort, terwijl de afneembare hoofdsteun aanpasbaarheid biedt.

De veelzijdigheid van Dyn X gaat verder dan racesimulatie en kan worden omgezet in een uitgebreide vluchtsimulator, geschikt voor diverse zitposities. Dit product getuigt van Cooler Master’s streven naar innovatie en hoogwaardige professionele simulatietechnologie, waarmee ze zich profileren als pionier in op de gebruiker gericht ontwerp binnen de simulatie-industrie.Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?