Cooler Master Introduceert een vernieuwde 12VHPWR kabel


Fabrikanten van voedingen en kabels proberen de problemen van smelten en oververhitting van 12VHPWR-voedingsconnectoren aan te pakken.

Cooler Master bundelt nu zijn nieuwste voedingen met een verbeterde 12VHPWR-kabel met een 90-graden stekker. Deze nieuwe connector is duurzamer en heeft een betere thermische structuur dan concurrenten.

Cooler Master beweert dat de nieuwe connector veiliger is in gebruik, met lagere temperaturen, dikkere contactpunten, een lagere impedantieveranderingssnelheid, een hogere in- en uitsteekkracht en vier veren in plaats van twee.

De kabel met de nieuwe connector wordt geleverd bij de Cooler Master GX III Gold 850W-voeding en mogelijk ook bij andere modellen.

Het voldoen aan strenge normen en compatibiliteitseisen beperkt de verbeteringen die fabrikanten kunnen doorvoeren. De nieuwe connector is hoogstwaarschijnlijk geen onderdeel van de aankomende 12V 2×6-standaard, maar eerder een iets verbeterde versie van de 12VHPWR die volledig compatibel is. Het is belangrijk dat gebruikers de nieuwe kabel correct aansluiten op hun grafische kaarten om problemen te voorkomen.Bronnen: Cooler Master, Tom’s hardware

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?