Cooler Master introduceert lichte MM720-muis


Recent heeft Cooler Master een nieuwe lichte muis toegevoegd aan hun assortiment, met 49 gram is deze muis namelijk erg laag in gewicht.

Met de MM720 heeft Cooler Master een nieuwe lichte en ergonomische muis aangekondigd. Met een gewicht van 49 gram is deze muis makkelijk te bewegen, en hij is met zijn IP58-certifiering ook gedeeltelijk waterdicht. Verder beschikt hij over een 16K DPI-sensor en optische schakelaars voor de muisknoppen. Zowel het logo als het scrollwiel zijn voorzien van RGB-leds. Zijn bijzondere vormgeving is gebaseerd op de oudere Spawn en Xornet-muizen, welke ook over een relatief grote voet beschikken.


Vanaf vandaag zal de muis beschikbaar zijn in de kleuren matzwart en -wit, verder komt hij ook in glossy zwart en wit. De adviesprijs is €49,99.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.