Cooler Master introduceert nieuwe voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master heeft vandaag de introductie aangekondigd van de GX III Gold-serie voedingseenheden (PSU’s). Deze PSU’s zijn beschikbaar in varianten van 650 W, 750 W en 850 W en onderscheiden zich door hun gestroomlijnde en elegante ontwerp, duurzame 12VHPWR-kabel en compatibiliteit met ATX 3.0, waardoor ze de krachtigste grafische kaarten in de industrie kunnen ondersteunen.

Speciaal ontworpen voor veeleisende gebruikers, enthousiastelingen en gepassioneerde bouwers, bouwt de GX III Gold voort op het succes van Cooler Master’s GX-serie. Deze geavanceerde PSU biedt een volledig nieuwe materiaal- en structuurontwerp, volledig modulaire bekabeling en geoptimaliseerde thermische prestaties. Met 80 Plus Gold-certificering en efficiëntie, en zelfs 80 Plus Titanium-niveau efficiëntie bij lage belasting, staat de GX III Gold-serie bekend als de topklasse PSU in zijn categorie.Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?