Cooler Master introduceert Raspberry Pi 4-behuizing


Recent heeft Cooler Master de Pi Case 40 geïntroduceerd. Deze kleine behuizing ontworpen voor de Raspberry Pi 4 zal binnenkort verkrijgbaar komen voor ongeveer 25 euro.

De nieuwe Pi Case 40 beschikt over een aluminium behuizing gemaakt voor het kleine formaat van de Raspberry Pi 4, waarmee hij afmetingen heeft van 96x68x28mm. Op de case is een multifunctionele knop aanwezig, en eventueel is de case op een VESA-mount te installeren met de meegeleverde brackets. Later zal Cooler Master ook 3D-ontwerpen beschikbaar stellen zodat bepaalde onderdelen zelf te ontwerpen en te printen zijn.

Eerder heeft Cooler Master een crowdfund-actie opgezet voor deze kleine case, welke heel succesvol bleek en uiteindelijk 3500% van het oorspronkelijke financiëringsdoel haalde. Nu deze actie afgelopen is zal de case voor het wijde publiek beschikbaar komen.Op het moment is de Pi Case 4 van Cooler Master al te pre-orderen bij een aantal winkels, maar zal ergens de komende week ook leverbaar worden. Deze behuizing krijgt een adviesprijs van 25 euro.Bronnen: Cooler Master (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.