Cooler Master kondigd hun nieuwe website aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master heeft vandaag de introductie van CMODX aangekondigd, een nieuwe website die een verfijnde winkelervaring biedt voor hoogwaardige technologieproducten van Cooler Master. CMODX is bedoeld om de tech winkelervaring te herdefiniëren door een combinatie van luxe en innovatie te bieden.

Op cmodx.com vind je met zorg vervaardigde producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de veeleisende smaak van specifieke tech-enthousiastelingen. Het assortiment omvat de Orb X, een semi-gesloten werkstation dat een samensmelting van luxe en geavanceerde technologie belichaamt en een ongeëvenaarde persoonlijke tech-ervaring biedt. Daarnaast is er de Sneaker X, een stijlvolle pc, die de inzet van het merk om uit te breken uit het traditionele, vierkante pc-ontwerp benadrukt.

De diversiteit en verfijning van dit assortiment positioneert Cooler Master als een pionier in de tech-industrie en stelt nieuwe normen voor luxe en innovatie. Er zijn ook opvallende producten, zoals de Cosmos Infinity, een gelimiteerde behuizing die de kunst van luxueuze pc-bouw benadrukt, evenals de Motion – 1 en Sync X gamingstoelen die een meeslepende ervaring bieden voor gamers en thuisbioscoopliefhebbers.Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?