Cooler Master kondigt de Atlas ARGB GPU Support aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master, heeft vandaag de Atlas ARGB GPU Support aangekondigd. Deze accessoire is ontworpen om geavanceerde grafische kaarten te ondersteunen en voegt zowel functionaliteit als esthetiek toe aan pc-opstellingen. De Atlas ARGB GPU Support wordt geleverd met een innovatief Infinity Mirror Design, dat een visueel verbluffend effect creëert met een transparante laag. Het Edge-Lit ARGB Gehard Glas bevat CNC-gefreesde ARGB-verlichtingsstrips en extra ARGB-lampjes, waardoor gebruikers hun GPU’s kunnen tentoonstellen zonder belemmering, terwijl ze de verlichting kunnen aanpassen.

De stevige aluminium stand is ontworpen om zelfs de zwaarste grafische kaarten te ondersteunen, en de installatie is eenvoudig dankzij het gereedschapsvrije ontwerp en versterkende magneten. Bovendien is de Atlas ontworpen om GPU Doorzakking tegen te gaan, waardoor PCIe-sleuven stressvrij blijven.

De Atlas ARGB GPU Support is universeel compatibel met diverse pc-configuraties dankzij het verstelbare schuif- en vergrendelmechanisme en biedt zowel verticale als horizontale GPU-configuraties met zijn dubbele-as modus. Voor enthousiastelingen die zowel prestaties als ontwerp waarderen, is de Atlas ARGB GPU Support de perfecte toevoeging om de uitstraling en levensduur van hun pc-opstelling te verbeteren. Het product combineert stabiliteit en stijl, waardoor grafische kaarten stevig worden ondersteund en visueel worden verbeterd, en voldoet aan de behoeften van moderne pc-enthousiastelingen.Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?