Cooler Master kondigt de Cooling X in Europa aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master, heeft vandaag de Europese release aangekondigd van hun Cooling X, een premium plug & play desktop PC met geïntegreerd vloeistofkoelsysteem.

De Cooling X, die eerder al in Noord-Amerika succesvol werd geïntroduceerd, is nu beschikbaar voor de Europese gemeenschap. Deze innovatieve oplossing is speciaal ontworpen voor gamers, creators en bedrijven en onderscheidt zich door baanbrekend thermisch beheer. Hierbij worden zijpanelen gebruikt als vloeistofkoelkamers om uitzonderlijke warmteafvoer via natuurlijke convectie te realiseren. Elk onderdeel, van de CPU tot GPU, is zorgvuldig uitgerust met waterblokken, wat optimale thermische prestaties garandeert.

De Cooling X onderscheidt zich door zijn compacte en draagbare ontwerp, geavanceerde thermische dynamiek met een stille werking, krachtige componenten, minimalistische elegantie en een robuust heatsinkontwerp. Het meest opvallende aspect is echter het gebruik van zijpanelen als vloeistofradiatoren, waardoor het een uniek product is in de branche. De prijs voor de Cooling X bedraagt €6,999, en deze zal eind oktober beschikbaar zijn voor Europese consumenten.Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?