Cooler Master kondigt de G11 AIO-koeler aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Coolermaster

Cooler Master kondigt de G11 AIO-koeler aan, de G11 kenmerkt zich door een innovatief ontwerp met een dubbele pomp en dubbele kamers, wat zorgt voor ongekende koelings-efficiëntie. Deze koeler is speciaal ontworpen voor high-performance CPU’s en biedt meer dan alleen koeling. Het draait om aanpasbaarheid, stijl en het vestigen van nieuwe normen in de industrie.

De G11 AIO is niet slechts een koelsysteem; het vertegenwoordigt een toewijding aan innovatieve technologie en gebruikersgericht ontwerp. Het is ideaal voor enthousiastelingen die topkwaliteit eisen op het gebied van prestaties, stijl en aanpasbaarheid.

Belangrijke kenmerken zijn onder andere de dubbele pomp en dubbele kamerdistributie voor verhoogde druk- en warmteafvoer efficiëntie, hoogwaardige componenten geproduceerd met AI-ondersteuning, krachtige koeling met ondersteuning voor een 360 mm radiator, en aanpassingsmogelijkheden met afdrukbare onderdelen. Het gestroomlijnde kabelbeheer draagt bij aan een schone en efficiënte installatie.Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?