Cooler Master kondigt de GX II Gold-serie voedingen aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master heeft de GX II Gold-serie voedingseenheden (PSU’s) aangekondigd, ontworpen voor duurzaamheid, efficiëntie en prestaties.

De GX II Gold PSU’s zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals APFC half-bridge, LLC en DC-to-DC ontwerp, wat resulteert in een 80 Plus Gold-efficiëntiecertificering en uitzonderlijke prestaties. Ze hebben slimme thermische regeling en zero-RPM standaardmodus voor minder geluid en betere warmteafvoer.

Een ATX 3.0 12VHPWR kabel met 90-graden connector zorgt voor compatibiliteit met moderne GPU’s. Belangrijke kenmerken zijn onder meer de 80 Plus Gold-certificering voor meer dan 90% efficiëntie, ATX 3.0-ondersteuning voor piekvermogen tot 200% van het nominale vermogen, slimme thermische regeling, volledig modulaire bekabeling en een garantie van 10 jaar. Deze PSU’s bieden betrouwbare duurzaamheid en prestaties voor power users, enthousiastelingen en custom builders.Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?