Cooler Master kondigt de X Silent Edge voedingen aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master kondigt de Cooler Master X Silent Edge PSU, verkrijgbaar in 850 W en 1100 W, introduceert een ventilatorloze benadering voor een aangename, geluidsvrije ervaring. Deze voedingen zijn uitgerust met geavanceerde heat pipe-technologie, een modulaire thermische structuur en Infineon IC-chips, wat resulteert in gegarandeerde topprestaties en betrouwbaarheid.

Belangrijke kenmerken omvatten het ventilatorloze ontwerp voor een stille werking in geluidsgevoelige omgevingen, geavanceerde heat pipe-technologie voor koeling en verbeterde thermische prestaties, digitale monitoring met een realtime scherm voor temperatuur- en belastingstracking, hoogwaardige componenten gebouwd met Infineon IC-chips, en de integratie van de MasterCTRL-software voor het monitoren en beheren van PSU-parameters vanaf de desktop.

De X Silent Max PSU van Cooler Master biedt een vergelijkbare benadering met de toevoeging van de ultrastille Mobius-ventilator en geavanceerd thermisch beheer. Deze voeding is ontworpen voor gebruikers die een balans zoeken tussen stille werking en efficiënte stroomtoevoer, ongeacht of het voor gaming, content creatie of algemeen gebruik is.Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?