“Cooler Master kondigt deze week nieuwe lijn producten aan”


Tijdens het Cooler Master ‘Summit’ evenement is het merk van plan veel nieuwe producten aan te kondigen. Van behuizingen met RGB-ledjes tot voedingen, en van gamingstoelen tot streaming-accessoires, het komt allemaal aan bod.

Het hoogtepunt van dit evenement is de ORB X. De ORB X is een multi-functionele gamingstoel en set-up in een, je zou het een gamingpod kunnen noemen. Deze ORB X beschikt onder andere over ruimte voor drie monitoren, surround speakers, een ergonomische stoel en een verborgen compartiment om een computer in te verbergen. Daarbij is deze ORB X uitgerust met aRGB-verlichting rondom. Hoeveel de ORB X gaat kosten is nog niet bekend, maar een ding is zeker, hij ziet er veelbelovend uit. Meer info via deze link.

Qua koeling zal Cooler Master onder andere de H6DT uitbrengen, een extra grote luchtkoeler voor op een processor met twee aRGB fans voor het effect. Daarbij is er ook een nieuwe serie waterkoelers getoond, namelijk de ML Flux-serie. Bestaande uit een 240 en 360mm variant komen deze waterkoelers met aRGB op zowel de fans als het koelblok.

Verder brengt het merk ook een nieuwe aRGB-fan, een kleinere luchtkoeler, de H6 aRGB en een aRGB-ledstrip uit. Meer details over koeling zijn via deze link te vinden.

Ook het assortiment voedingen wordt uitgebreid. Onder andere de door Cooler Master zelf ontworpen XG Platinum en XG Plus Platinum doen hun intrede, naast een speciale SFX voeding: de V SFX Platinum. Verder toont Cooler Master de H Gold, M1600 en M2000, waarvan de laatste twee vermogens van respectievelijk 1600 en 2000 watt hebben. Meer info over de voedingen via deze link.

Onder de namen MM730 en MM731 toont het merk twee nieuwe gamingmuizen, waarvan beiden beschikken over een relatief eenvoudig design. Verder zijn ook de CK721, CK351 en CK352 toetsenborden verschenen, waarmee Cooler Master zowel modellen met mechanische als optische switches uitbrengt. Meer info via deze link.

Ook brengt het merk nieuwe behuizingen uit. Terug van weggeweest is de HAF, die vernieuwd is om binnenkort weer op de markt te komen. Verder komt de compacte NR200P verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren, namelijk flamingo roze, caribbean blauw en sunset oranje. Verder toont het merk ook een aantal nieuwe kasten in de Masterbox-serie, naast een nieuwe GPU Riser cable en een verticale houder. Meer info via deze link.

Vrijdag 16 juli tussen 15:00 en 18:00 (CET) gaat Cooler Master tijdens het speciale evenement de producten extra toelichten, het zal te volgen zijn via deze link.Bronnen: Cooler Master

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments