Cooler Master kondigt hun Street Fighter serie producten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master kondigt een samenwerking aan met CAPCOM, om een exclusieve lijn van gamingcomponenten en randapparatuur in het populaire Street Fighter 6-thema te introduceren. Deze samenwerking viert de lancering van Street Fighter 6 en is geïnspireerd door de nieuwe personages en het universum van het spel.

De Street Fighter 6 gear van Cooler Master omvat onder andere een speciale stoel, headset, toetsenbord, koeler, vloeistofkoeling, muis, muismat, voeding en behuizing, allemaal met Street Fighter 6-thema en iconische kleuren van de personages. Deze producten zijn ontworpen om gamers een meeslepende game-ervaring te bieden en om de liefde voor het spel te combineren met hun gaming-opstelling.

Deze exclusieve Street Fighter 6-collectie is beschikbaar vanaf september, en Cooler Master zal in de komende maanden weggeefacties organiseren, zodat fans de kans krijgen om items uit deze nieuwe lijn te winnen. Het is een opwindende samenwerking die gamers een gepersonaliseerde en meeslepende game-ervaring belooft te bieden.Bronnen: Cooler Master, CAPCOM

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?