Cooler Master kondigt Mirror-series waterkoelers aan


Recent heeft Cooler Master hun nieuwe MasterLiquid Mirror-waterkoelers aangekondigd. Deze nieuwe koelers voor je processor komen in drie verschillende formaten beschikbaar.

Cooler Master heeft aangegeven dat deze nieuwe koelers met de naam MasterLiquid Mirror in de maten 240mm, 280mm en 360mm beschikbaar komen. Waar de ventilatoren van het vernieuwde type SickleFlow geen verlichting hebben is het CPU-blok verlicht door middel van een 8-tal aRGB leds met ‘infinity mirror’-effect. Hierbij is het logo en de buitenste ring verlicht in verschillende kleuren.

Verder maakt de koeler gebruik van Cooler Master’s 3e generatie dual-chamber pomp, wat er volgens het merk voor zorgt dat de koeler nog krachtiger, stiller en betrouwbaarder is dan zijn voorgangers. Ook heeft de nieuwe radiator een tot 16% betere airflow in de koelvinnen, met efficiëntere koeling als gevolg.


Voor de MasterLiquid Mirror’s ben je van klein naar groot €110, €130 of €150 kwijt. Op het moment zijn de koelers alleen bij Amazon te bestellen met een nog onbekende levertijd.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.