Cooler Master kondigt op CES 2024 de Master Hub aan


Cooler Master kondigt op CES 2024 hun eigen variatie van de Stream Deck aan, genaamd de Master Hub, een super handig en zelf aanpasbaar deck die ook nog eens makkelijk aan te passen is. Dit deck wordt geleverd met 3 standaard opzetstukken, het typische 3 bij 5 LCD knoppen paneel, 2 rol knoppen en 5 volume faders, ook heeft Cooler Master twee andere opties die los verkrijgbaar zijn ontworpen, dit zijn 3 draaiknoppen die verlicht zijn met aanpasbare RGB en als laatste een grote draaiknop met een IPS scherm die van alles kan monitoren.

De onderdelen kan je gemakkelijk en snel verwisselen, het achterbord heeft namelijk magnetische vlakken waar de opzetstukken gemakkelijk aan vastklikken en hierdoor direct verbinding maken en informatie doorsturen naar je computer. Het achterbord of ook wel standaard genoemd is verticaal of horizontaal te gebruiken waardoor dit product nog diverser inzetbaar wordt.

De Master Hub is ontworpen om streamers het leven een stuk makkelijker te maken maar natuurlijk is dit product ook te gebruiken voor de normale gamer of tech liefhebber.

De prijs en beschikbaarheid zijn voor nu nog niet bekend.Bronnen: Cooler Master CES

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?