Cooler Master kondigt op CES 2024 tal van nieuwe behuizingen aan


Cooler Master kondigt een aantal nieuwe behuizingen aan op CES 2024. De eerste behuizing is de HAF 700 EVO White, deze behuizing is al een tijdje bekend in de Cooler Master serie maar nu is hij dus ook beschikbaar in het wit. Wederom is deze behuizing uitgerust met een LCD scherm op het voorpaneel, is er ruimte voor 18 120mm ventilatoren en is een van de makkelijkste behuizingen om in te bouwen omdat Cooler Master zo veel mogelijk tool-less heeft gemaakt. Deze behuizing is net als de zwarte variant straks ook in de niet EVO variant te verkrijgen en bevat dan geen LCD scherm.

De Cooler Master TD500 MAX combineert een iets meer mid-range behuizing met Cooler Master hun extra-makkelijke MAX concept dat we kennen van de NR200P MAX. Door de voeding en koeling in te bouwen moet deze kast aanzienlijk makkelijker zijn voor beginnende PC bouwers, of gewoon ervaring PC bouwers die liever wat tijd besparen natuurlijk.

Deze behuizing komt met een voorgeïnstalleerde 360 x 38mm Atmos radiator en drie Mobius 120P ARGB ventilatoren die de meest krachtige processoren zou moeten kunnen koelen ook wordt er bij deze behuizing een GX II 850 ATX 3.0 voeding geleverd. Iets wat ook opvalt aan deze behuizing is dat de moederbord kabels als een soort extensie door de behuizing worden gehaald, dit zorgt voor strakker uiterlijk en een makkelijker kabelbeheer.

Ook kondigde Cooler Master de NR200P V2 aan, dit is de vernieuwde versie van de enorm populaire NR200P met een iets vernieuwde uitstraling en de optie om de nog grotere videokaarten van vandaag te passen. Deze ITX behuizing komt nu inclusief een PCIe riser 4.0 kabel en een verticale GPU bracket en videokaarten tot 356mm in lengte en 160mm in hoogte moeten passen.

Een andere ITX behuizing is de NCORE 100 MAX, deze behuizing heeft de footprint van een een A5 papiertje maar past alsnog de meeste moderne high-end hardware, inclusief (sommige) RTX 4090 kaarten. Als MAX case bevat ook deze behuizing een ingebouwde PSU en koeling. De uitstraling is natuurlijk ook weer iets bijzonders, zeker omdat hij in opvallende kleuren komt: zwart-brons of zwart-blauw. Deze kast is inmiddels gearriveerd om te testen dus je mag binnenkort een review van ons verwachten.

De laatste behuizing van de lijst is een persoonlijke favoriet, de QUBE 500 FLATPACK WOOD EDITION. Eerder dit jaar publiceerde Nada al een video van deze case en was daar erg positief over, zeker ook gezien de prijs. Deze nieuwe variant voegt een extra optie toe, met houten panelen. We hebben de laatste jaren meer cases met hout gezien en daar wordt goed op gereageerd, dus het was te verwachten dat Cooler Master die doelgroep ook niet links zou laten liggen.Bronnen: Cooler Master CES

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?