Cooler Master kondigt twee nieuwe DIY pc componenten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master heeft vandaag twee producten aangekondigd die de manier waarop we pc’s bouwen transformeren: de Qube 500 Flatpack pc-behuizing en de volgende generatie MasterLiquid Atmos waterkoelerserie. Beide producten belichamen de kernwaarden van het merk: innovatie, functionaliteit en duurzaamheid.

Beide producten delen innovaties, zoals een boeiende bouwervaring vanaf het unboxen, milieubewust vakmanschap met recyclebare componenten en minimalistische verpakkingen, en een herdefiniëring van betrokkenheid bij pc-bouw.

De Qube 500 Flatpack biedt een leuke en flexibele DIY-bouwervaring, volledig modulair ontwerp en uitgebreide compatibiliteit met verschillende componenten en kleuropties.

De MasterLiquid Atmos is uitzonderlijk stil dankzij geavanceerde ventilatoren en biedt volledige aanpassingsmogelijkheden met 3D-ontwerpen en ARGB Gen 2-verlichting. Het heeft ook een verfijnd dubbelkamerontwerp voor betere koeling.

Beide producten worden uitgebracht in september en beloven een nieuwe bouwervaring te bieden met krachtige prestaties en aanpassingsmogelijkheden. Voor meer informatie kun je de Cooler Master-website bezoeken.Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?