Cooler Master laat op CES 2024 een nieuw toetsenbord en muis zien


Cooler Master heeft op CES een nieuw draadloos toetsenbord laten zien en een nieuwe bedrade muis. De Cooler Master MK770 Hybrid Wireless Keyboard is specifiek ontworpen voor gamers en biedt ultieme aanpasbaarheid. Met een compacte indeling die alle veelgebruikte toetsen bevat, is het toetsenbord voorzien van een vernieuwde hybride draadloze oplossing met een snellere connectiviteitschip. De Kailh Box V2 mechanische schakelaars en PBT double-shot toetsen zorgen voor goede prestaties, gevoel en responsiviteit. De hot-swappable schakelaars, DIY-vriendelijk ontwerp en een 3-weg aanpasbaar wiel stellen gebruikers in staat het toetsenbord naar wens aan te passen, met specifieke functietoewijzingen en keuze uit diverse kleursets.

De MM712 Wired van Cooler Master is de bedrade variant van de geprezen MM710-serie, een derde generatie lichtgewicht gaming muis. Met kenmerken van de Pro-versie, zoals de hoogwaardige PAW3395 optische sensor, 100% PTFE-skates voor soepel glijden, optische microschakelaars voor snelle input en de Ultraweave Cable om vastlopen te minimaliseren. Hoewel de MM712 Wired een maximale polling-snelheid van 1000Hz heeft door verschillende hardware, levert het nog steeds indrukwekkende prestaties. Het ontwerp is verfijnd met een geoptimaliseerde behuizing onder 50g.

Beschikbaarheid en prijs voor deze producten zijn voor nu nog onbekend.Bronnen: Cooler Master CES

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?