Cooler Master Lanceert Eerste All-In-One Live Streamer: de StreamEnjin


Eindhoven, Nederland, 31 Augustus, 2021 – Cooler Master, een wereldleider in PC Componenten, lanceert de StreamEnjin, de hun allereerste All-in-One live stream broadcasting hardware.

Streaming. Simplified
Cooler Master voegt een nieuw product toe aan hun vaste line-up – de StreamEnjin. De StreamEnjin is een all-in-one livestream mixer dat de gebruiker de mogelijkheid geeft om tijdens livestreams ondoorbroken te editten en input te creëren. Broadcast je gepersonaliseerde stream naar meerdere CDN platformen, met acht vooraf ingestelde scenes, voor gemakkelijke personalisatie. De duidelijke lay-out van de knoppen maakt schakelen en mixen een fluitje van een cent, met de veelzijdige iPad-app die je de vrijheid geeft om overlays naar wens te bewerken. De Android versie van deze app wordt verwacht in September. De StreamEnjin is ontworpen met een draadloze vormfactor met een handvat/standaard, zodat je het apparaat gemakkelijk kan meenemen en gebruiken op elke gewenste locatie.

De StreamEnjin geeft je de eenvoud en veelzijdigheid om je content te streamen, door eenvoudige bediening en mobiliteit te combineren voor streamers van elk niveau, die hun streamcontent willen verbeteren ten opzichte van entertainment en uitstraling.

Features:
– All-In-One Integratie – Livestreamen, mixen & schakelen, stream capturing en editing, alles in één apparaat.
– Professionele Livestream Content – Livestream als een professional naar maximaal twee CDN platformen tegelijk en vergroot je bereik.
– Geïntegreerde iPad App – De software van de StreamEnjin maakt het bewerken van afbeeldingen en overlays, scènevoorbeelden en -overgangen snel en eenvoudig.
– Vooraf ingestelde Storyboard-Scenes – Tot acht vooraf ingestelde scenes voor een customized lay-out en geperzonaliseerde content.
– Eenvoudige Controls – Duidelijke en directe controls voor snelle en eenvoudige bediening binnen handbereik.
– Compact and Mobiel – Draagbare vormfactor met handgreep, ontworpen voor eenvoudige installatie en het maken van media onderweg.

Beschikbaarheid:
De StreamEnjin is vanaf 7 September in de Benelux beschikbaar voor €849,-.Bronnen: Cooler Master

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.