Cooler Master lanceert nieuwe behuizingen, peripherals en meer


Cooler Master is de afgelopen dagen druk bezig geweest, en heeft een hele reeks aan nieuwe producten aangekondigd. We bespreken een aantal hier kort.

Misschien dat je onze review op Youtube al voorbij hebt zien gaan, Cooler Master heeft namelijk de HAF 700 EVO uitgebracht. Deze kast heeft een edge-lit ARGB tempered glass voorpaneel, met hierin een display welke je zelf in kan stellen. De verder flink ruime behuizing biedt plaats voor 18 120mm ventilatoren, twee 360mm radiatoren of een enkele 480mm radiator voor waterkoeling. De HAF 700 EVO zal verkrijgbaar komen voor $500 USD.

Als een van de eerste biedt de V SFX 1100 en 1300 power supply-ondersteuning voor PCIe 5.0 power. Deze voeding komt verkrijgbaar in het compacte SFX-formaat, en heeft onder andere een 92mm ventilator ter koeling. Verder heeft de PSU een 80 Plus Platinum-certificering, is volledig modulair en komt met tien jaar garantie. Cooler Master noemt nog geen prijzen voor de nieuwe voedingen.

Qua peripherals zijn de MM712 gamingmuis en de SH711 gamingheadset. De M712 is de opvolger van de M711 met geperforeerde buitenkant, maar maakt nu gebruik van een gesloten buitenkant met hetzelfde gewicht van 58 gram. De SH711 headset is draadloos en heeft daarbij active noise cancellation ingebouwd. Cooler Master geeft de MM712-muis een adviesprijs van ongeveer $80 USD, en de SH711-headset $130 USD.Bronnen: Cooler Master

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.