Cooler Master Lanceert vernieuwde Hyper 212 Halo


Dit artikel is gebaseerd op een Persbericht van Cooler Master

Cooler Master lanceert de vernieuwde versie van hun meest bekende lucht koeler, genaamd de Hyper 212 Halo. Met een upgrade op het uiterlijk en de prestatie van de koeler heeft Cooler Master een mooie koeler op de markt gebracht.

De hyper 212 Halo serie is uitgerust met de vernieuwde Halo ventilator een redesign van zijn voorganger, met dual loop ARGB verlichting en grote ventilatorbladen en een dunner Hybrid frame voor verbetering van stabiliteit en prestatie. Er zijn twee kleuren opties, je kan kiezen voor zwart of wit. De 4 warmte pijpen zijn nu ook in dezelfde kleur als de koeler en met het officiele Cooler Master logo er bovenop.

De Hyper 212 Halo heeft een hoogte van 154mm, zo past deze CPU-koeler in veel verschillende kasten en zit hij het ram geheugen ook niet in de weg. De installatie bracket is ook aangepast zodat deze op de nieuwste moederborden te bevestigen zijn.

De nieuwe Hyper 212 modellen zullen lanceren in 2 verschillende kleuren genaamd de Hyper 212 Halo Black en de Hyper 212 Halo White, zodat jouw nieuwe computer er modern en mooi uit kan zien.

De Hyper 212 Halo Black en White zijn beschikbaar vanaf Mei 2023.Bronnen:Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?