Review: Cooler Master Masterkeys Lite L
Productpagina @ Cooler Master


We hebben van Cooler Master een flinke berg randapparatuur voorbij zien komen, zowel wat betreft losse mechanische toetsenborden, maar ook super betaalbare toetsenbord-plus-muis desktop setjes. Wat een beetje leek te ontbreken was een tussenoplossing; de Devastator en Octane sets boden interessante opties als het beperkte budget leidend was (ca 30-40 euro), maar voor een upgrade mocht je al snel aan een meervoud van de prijs denken.

Met de nieuwe Masterkeys Lite L, die voor ca 59,95 over de toonbank gaat, proberen ze dat gat een beetje op te vullen. Uiteraard voor dat bedrag (of gezien er een muis bij zit) geen mechanisch toetsenbord, maar wel zien we wat features van de luxere modellen al terug op de stock foto’s, zoals RGB verlichting.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.