Review: Cooler Master BazenMuis Pro L
Productpagina @ Cooler Master


We lijken lekker op dreef met Cooler Master producten de laatste tijd, al was dat wel te verwachten nadat ze met een hoop herrie vorig jaar aankondigden met hun “Alles Master” in feite een soort Cooler Master 2.0 neer te zetten. Na in die tijd de MasterCase te reviewen leek eerst het even rustig, maar inmiddels zijn onze Taiwanezen-met-EU-HQ-in-Nederland lekker bezig alle aankondigingen om te bouwen in producten die daadwerkelijk te koop zijn dus hebben wij weer wat te doen. We hebben inmiddels al een aantal toetsenborden bekeken, een desktop set en een waterkoeler, en er staan ook nieuwe MasterLaptopKoelers op de planning.

Vandaag is het echter de beurt aan de nieuwe muis van Cooler Master met de weinig verrassende naam “MasterMouse” en de nog minder verrassende toevoeging “Pro L” welke we ze al te pas en te onpas hebben zien gebruiken. Wat prijs betreft is het een muis in de middenklasse met zijn ca 60 euro (hier en daar voor net wat minder te vinden), maar wat specs betreft lijkt het een interessante te worden. Time to test!

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”362282″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.